۱- مغز زنان نسبت به مردان در دریافت حس بویایی بیشتر و زودتر عمل میکند، در
اصل ۵۰ درصد حس بویایی خانمها بیشتر از آقایان است. در نتیجه از آقایان
انتظار نداشته باشید که در تشخیص بو اشتباه نداشته باشند.
۲- بعد از انجام آزمایشات زیاد، دانشمندان دریافتهاند که بوی عطرتان روی احساسات شما تاثیرگذاراست. عطرهای خوب و شیرین اثرات مثبت بر خلق و خوی شما میگذارند. بوی شیرین وانیل به عنوان استاندارد در عطرهای شیرین وانیلی و شادی بخش است، این نتیجهگیری طی تحقیقات علمی و مردمی بدست آمده است. شما میتوانید روز خود را با بوی شیرین وانیل با شادی آغاز کنید.
۲- بعد از انجام آزمایشات زیاد، دانشمندان دریافتهاند که بوی عطرتان روی احساسات شما تاثیرگذاراست. عطرهای خوب و شیرین اثرات مثبت بر خلق و خوی شما میگذارند. بوی شیرین وانیل به عنوان استاندارد در عطرهای شیرین وانیلی و شادی بخش است، این نتیجهگیری طی تحقیقات علمی و مردمی بدست آمده است. شما میتوانید روز خود را با بوی شیرین وانیل با شادی آغاز کنید.
۳- هرکسی بوی منحصر به فرد خود را دارد مثل اثر انگشت هر شخصی که فقط مختص خودش است و با دیگری متفاوت است.
۴- مطمئنا شما با مغز خود بوی عطر را متوجه میشوید نه بینی خود! از آنجایی که شما مولکولهای عطر را با بینی تشخیص میدهید ولی با مغز آنها را شناسایی میکنید.
۵- تعداد ۱۰٫۰۰۰ بوهای مختلف را ما میتوانیم تمایز قائل شویم.
۶- بو و رایحهی یک عطر میتواند خاطرات گذشته را تداعی کند. طی آزمایشات انجام شده در آکادمی نیویورک، کشف شده است که بو و خاطرهها تا ۱۰ سال اول ماندگارند.
۷- اسپری عطر روی موها عامل ماندگاری بوی رایحه میشود. چربی پوست سر حامل مولکولهای عطر میشود و بو را ماندگار میسازد.
۸- مواد موجود در عطرهای استاندارد، همچون دیگر کالاهای مصرفی و مواد غذایی تست شده و سپس به بازار خرید عطر عرضه میشود.
۹- ورود به مدرسه عطرسازی با گرفتن آزمونی که آزمون گراها باید ۲۵۰ رایحه از عطر را شناسایی کنند و هر دوره تنها ۵۰ نفر وارد دورههای آزمایشی میشوند.
۱۰- عطر و ادکلنها روی پوست باعث تغییر PH میشود.
۴- مطمئنا شما با مغز خود بوی عطر را متوجه میشوید نه بینی خود! از آنجایی که شما مولکولهای عطر را با بینی تشخیص میدهید ولی با مغز آنها را شناسایی میکنید.
۵- تعداد ۱۰٫۰۰۰ بوهای مختلف را ما میتوانیم تمایز قائل شویم.
۶- بو و رایحهی یک عطر میتواند خاطرات گذشته را تداعی کند. طی آزمایشات انجام شده در آکادمی نیویورک، کشف شده است که بو و خاطرهها تا ۱۰ سال اول ماندگارند.
۷- اسپری عطر روی موها عامل ماندگاری بوی رایحه میشود. چربی پوست سر حامل مولکولهای عطر میشود و بو را ماندگار میسازد.
۸- مواد موجود در عطرهای استاندارد، همچون دیگر کالاهای مصرفی و مواد غذایی تست شده و سپس به بازار خرید عطر عرضه میشود.
۹- ورود به مدرسه عطرسازی با گرفتن آزمونی که آزمون گراها باید ۲۵۰ رایحه از عطر را شناسایی کنند و هر دوره تنها ۵۰ نفر وارد دورههای آزمایشی میشوند.
۱۰- عطر و ادکلنها روی پوست باعث تغییر PH میشود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر