این گیاه که در ترجمه ها نعنا هندی خوانده می شود بر خلاف نامش که ممکن است شما را به یاد نعنا بیاندازد، حس و بویی بسیار متفاوت دارد! اگرچه ممکن است بتوانید پچولی را در ترکیب با سایر روغن های ساخت عطر در ترکیب یک عطر کامل تشخیص دهید اما بهتر است بدانید آنچه می بوئید ارتباطی با عطر واقعی این گیاه ندارد! از نظر من پچولی به تنهایی یک دنیاست، به تنهایی یک عطر کامل و پخته است و عمیقاً دوست داشتنی و لذت بخش است. ثانیه به ثانیه از این تست را دوست دارم.
درب شیشه را گشودم و گوشه ای از بلاتر را در آن فرو بردم، پس از چند ثانیه شروع به بوئیدن کردم... بویی از دیوارهای کاهگلی باران خورده در روستاها، رایحه ای از خاک گل شده، خیس و کمی سرد به مشامم رسید، فوق العاده بود. آنقدر طبیعی که می توانستید به تنهایی مصرف کنید بدون آنکه بوئی گل مانند به خود بگیرید. کمی بوی گیاه سبز از آن به مشام می رسید و کمی تیزی نعنا در حالتی بسیار خفیف در آن وجود داشت. طعمی کم ترش و گس نیز در آن وجود داشت، مثل ترشی عطر Terre یا ترشی White Patchouli از تام فورد. عطر آن هر چه با گذر زمان پیش می رفت حالتی موم مانند به خود می گرفت. بویی از چوب ناگرفته و کمی خزه!
پچولی از برترین رایحه ای هاییست که هر کسی با آن ارتباط برقرار خواهد کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر